Yangın Algılama Sistemleri Için 5-İkinci Trick

Wiki Article




Bu butonlar tabldığında, yangın durumunu hızla alarm merkezine yahut elverişli kişilere ileten bir sinyal gönderilir. Böylelikle müstacel ekiplerin yangına çabucak karışma etmesi sağlamlanır.

Alarm butonları, ivedi durumlarda yangın tehlikesini bildirmek için kullanılan cihazlardır. Yangın durumlarında defa ile butonlara tablarak yangın ihbar sistemi manuel olarak devreye sokulur.

Boğma: Kez damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri tahakkümlar ve yangının büyümesini engeller.

◗ Kullanıcı isteğine ilişkilı olarak vaka animasyonları, cihaz tarzları ve hadise sesleri değçalışmatirilebilir.

1 ila 20 m/sn. esir çabaına sahip havalandırma sistemlerinde kullanıma yöneliktir ve LSNi'ye vasıtasız ilişkilanmıştır. Herhangi bir tütün parçacığını itimatlı bir şekilde vergilar ve LSN ile geliştirilmiş muta yolu sistemi aracılığıyla yangın paneline bildirir.

Davlumbazların görevi mutfaktaki havayı öğürtlemek ve muhtevaerdeki havayı intizamlı olarak boşaltma etmektir. Bu prosedür esnasında davlumbaz yüzeyleri ve bacalar geceli gündüzlü olarak evetğ ve kir tortularına maruz sözır.

Yangın rüşvetlama sistemleri ve suç duyurusu sistemleri elektronik asayiş sistemleri süresince amacının cepheı saf hayati bir himaye sağladığı ciğerin bayağı önemli sistemlerdir. Her hangi bir çatı da ya da sorunyerlerinde meydana gelebilecek olan yangınların yaşama kaybına ve varlık kaybına illet olmadan karışma edilmesi az çok önemlidir.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren teselsül tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği mazarrat yüz kullanmaı yasaklanmıştır.

Bu aşamada genellikle sesli ve görsel uyarılar kullanılır. Dizge ateş belirleme edildiğinde, çoğu bugün merkezi bir izleme istasyonuna veya yangın departmanına otomatik olarak ses seda verir.

Yangın Algılama Sistemleri Genel olarak bu sistemlerin çkızılışması duman dedektörlerinin dumanı idraklaması ya da ısı kazançlama sensörlerinin ısı artmalarını alacaklaması ile gerçekleşmektedir.

En sıkıntısız dumanı da vergilar ve suhunet ve nem dalgalanmaları, korozyon, kirlenme ve parazit kadar etkenlere karşı enikonu dayanıklıdır. Ürün kataloğumuzda henüz okkalı ayrıntı bulabilirsiniz

Ülkemizde meydana gelen yangınların %45′ i konutlarda meydana geldiği yapılan meyanştırmalara bakılırsa ortaya konulmuşdolaşma. Hassaten yapılan başka bir mabeyinştırmaya bakılırsa üretimlik yangınları rasyo %49 nicelikında geriış göstermiştir.

Bu esnek tatbik ile yurt ve kapalı alanların tamamı yangın riskine karşı korunur. Bosch'un doğrusal ısı dedektörleri, aşırı vasat koşullarına karşı elan faziletli dirençli olan IP 65 dereceli bir muhafazaya sahiptir.

Termal gecikme haysiyetiyle;  hızlı Yangın Algılama Sistem vüruten ve nema potansiyeli olan yangınların tespitinde durağan sıcaklık dedektörlerinin kullanılması reva bileğildir.

Report this wiki page